ارتودنسی کودکان

ارتودنسی کودکان

دندانپزشکی
بدون دیدگاه
124

آیا تا به حال به دندان کودکان خود فکر کرده اید که آیا به درمان ارتودنسی نیاز داشته باشد؟ درمان ارتودنسی می تواند بخش مهمی از مراقبت های بهداشت دهان و دندان کودک شما باشد.
ارتودنسی کودکان یا ارتودنسی اطفال بخشی از ارتودنسی است که در آن به درمان کودکان پرداخته می شود. بسیاری از متخصصین معتقدند که درمان در کودکی از درمان های سخت تر و دردناک تر در دوران بزرگسالی جلوگیری می کند. در ادامه نگاهی به این مقوله خواهیم داشت و مشخص خواهیم کرد که ارتودنسی کودکان از چه سنی مناسب است.

هدف از درمان ارتودنسی چیست؟

هدف از درمان ارتودنسی ایجاد “نیش” سالم و کاربردی است که بخشی از دندان و موقعیت فک است. هنگامی که فک ها و دندان ها به درستی صاف می شوند ، می توانند به عنوان طبیعت در نظر گرفته شده عمل کنند. این باعث تقویت سلامت دهان و دندان فرزندان شما و سلامت جسمی عمومی می شود. این درمان ارتودنسی باعث ایجاد لبخند جذاب می شود.

 درمان ارتودنسی به فرزندان شما کمک خواهد کرد …

درمان ارتودنسی به کودک شما کمک می کند به خوردن غذا و به گفتار واضح تر کمک کند. وقتی دندان ها به درستی کار کنند ، تمایل به زیبایی دارند. لبخند جذاب یک عارضه جانبی دلپذیر از درمان ارتودنسی است و می تواند مزایای عاطفی داشته باشد. اعتماد به نفس و عزت نفس ممکن است بهبود یابد زیرا با درمان ارتودنسی ، دندان ها ، لب ها و صورت را به نسبت در می آورد. دندانهای صاف کمتر مستعد پوسیدگی ، بیماری لثه و آسیب دیدگی هستند.

برای درمان ارتودنسی دندان می توان به انواع روش های ارتودنسی ثابت، ارتودنسی متحرک، ارتودنسی نامرئی و… پرداخت که انتخاب هر یک از این روش ها بنا به صلاحدید متخصص ارتودنسی و همراه با مشورت با بیمار صورت می گیرد.

سن مناسب ارتودنسی کودکان

بنا بر نظر متخصصین ارتودنسی، بهتر است کودکان در سن هفت سالگی به ارتودنتیست مراجعه نمایند. دلیل این امر نیز به جهت نمود مشکلات فکی و دندانی در این سن می باشد. عموما کودکانی که دچار ناهنجاری باشند، در سنین ۹ تا ۱۴ سالگی تحت درمان ارتودنسی دندان قرار می گیرند.

مشاوره و درمان های زودهنگام سبب می شوند تا از ناهنجاری ها و آسیب های بزرگتر جلوگیری به عمل آورده شود.

به گفته پزشک متخصص ارتودنسی سن ۶ یا ۷ سالگی میتواند اولین زمان برای معاینه اولیه باشد. اگر فرزند شما دچار مشکل جدی است و دندانهای خیلی شلوغی دارد بهتر است در سن کمتر اقدام به مراجعه نزد پزشک متخصص کند. در غیر اینصورت تا سن ۱۳-۱۴ سالگی زمان مناسبی است چرا که کودک در سن رشد است و هنوز اتصال کامل دندان ها به آرواره صورت نگرفته است و قطعا در روند درمان تاثیرگذار خواهد بود.

مشکلات ارتودنسی فرزند من از کجا به وجود آمده است؟

بیشتر مشکلات ارتودنسی ارثی است. بعضی از آنها با مکیدن انگشت شست و انگشتان دست ، تنفس دهان ، بیماری دندان ، بهداشت ضعیف دندان یا از دست دادن زود هنگام یا دیر در آمدن دندان های کودک ، تصادفات و تغذیه نامناسب به مرور زمان در حال توسعه هستند. علت هر چه باشد ، ارتودنتیست ها معمولاً می توانند اکثر شرایط را با موفقیت درمان کنند.

آیا دندانهای فرزند من هنگام بزرگ شدن صاف نمی شوند؟

متأسفانه ، دندانهای کودک شما هنگام رشد ، صاف نمی شوند. فضای موجود برای دندانهای جلوی دائمی با رشد یک فرد افزایش نمی یابد. برای اکثر افراد ، بعد از ورود به سن  (۱۲ سالگی) ، حتی فضای کمتری نیز برای دندانهای جلو وجود دارد.

مشکلات ارتودنسی بدون درمان ممکن است بدتر شود و با بزرگتر شدن کودک ، درمان آن دشوارتر شود. مشکلات درمان نشده ممکن است منجر به پوسیدگی دندان ، بیماری لثه ، شکسته شدن دندانهای جلویی و از بین رفتن بافت استخوانی شود که دندانها را در جای خود نگه می دارد.

متخصص ارتودنسی اصفهان
متخصص ایمپلنت اصفهان
کامپوزیت کردن دندان در اصفهان
لمینت دندان در اصفهان (لمینت سرامیکی)

مقالات پیشنهادی مرتبط:

سایت های مفید پزشکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید