جراحی بینی گوشتی

جراحی بینی گوشتی

پوست و مو زیبایی
بدون دیدگاه
385

جراحی بینی گوشتی

مدت هاست در ذهن همه ی آنهایی که تصمیم گرفته اند بینی گوشتی خود را جراحی کنند این تصور شکل گرفته است که عمل بینی گوشتی قابل برگشت است و یا این عمل بسیار سخت است و یا ابهامات دیگری که در مورد این نوع جراحی وجود دارد…

در اینجا میخواهیم این اطمینان را به شما بدهیم که روش ها و متد های جراحی بینی آنقدر پیشرفته شده اند که تمامی این کاستی هارا پوشش داده اند.اگرچه در گذشته به دلیل سنتی تر بودن این عمل به واقع شکل بینی پس از عمل دچار تغییر میشد اما امروزه با متد های جدیدی که در انجام این عمل پیاده میشود جراحان زیبایی این اطمینان را برای بیماران به وجود اورده اند که شکل بینی پس از جراحی به شکل قبل از عمل باز نخواهد گشت.

در صورتی که جراح تشخیص بدهد برای نازک تر و بهتر کردن فرم سر بینی باید چربی زیر بینی برداشته شود ، اگر برداشتن چربی با دقت ، حوصله و به صورت یکنواخت انجام نپذیرد میتواند منجر به بدفرمی در ناحیه سر بینی شده و در صورتی که این کار به دقت انجام نشود و بیش از اندازه برداشته شود باعث اختلال در خونرسانی نوک بینی شده و عوارض بدی را برای بیمار به همراه خواهد داشت.

بینی گوشتی به شکل قبل از عمل باز نخواهد گشت !

بینی گوشتی بافت پوستی ضخیم تر و در عوض استخوان بندی و غضروف های ضعیف تری نسبت به سایر انواع بینی ها دارد.از آنجایی که بیشتر حجمی که در جراحی تحت تاثیر قرار میگیرد قسمت پوست و پره های بینی است این امکان وجود دارد که با توجه به ضعف غضروف های قسمت پایین بینی ، پس از گذشت مدتی از جراحی ، سر بینی به سمت پایین متمایل شود.جراح برای پیشگیری از این مشکل قسمتی از غضروف بینی و یا گوش را به قسمت پایین بینی پیوند میدهد تا تقویت شده و بافت و فرم پوست بینی به زیبایی بر روی آن بنشیند. و تا جایی که ممکن است سعی میشود تغییری در بافت پوست بینی انجام نشود.

سن مناسب برای عمل بینی گوشتی :

عمل زیبایی بینی باید زمانی انجام شود که رشد اجزای صورت و به خصوص بینی پایان یافته باشد ، بنابر این اگر انگیزه ی انجام جراحی بینی برای درمان و رفع نقص مانند عیوب مادرزادی و یا انسداد یا انحراف بینی نباشد باید تا پایان بلوغ برای انجام این جراحی صبر کرد.گرچه برای دختران بعد از ۱۴ سالگی و برای پسران بعد از ۱۶ سالگی میتوان این عمل را انجام داد اما معمولا بهترین نتیجه بعد از ۱۸سالگی برای افراد رقم میخورد زیرا رشد اجزای صورت پایان گرفته و بینی شکل نهایی خود را گرفته است.

توصیه های قبل از انجام عمل جراحی بینی گوشتی :

 توجه به حساسیت بالایی که جراحی های زیبایی و به ویژه جراحی بینی گوشتی دارد ، چند نکته را در نظر داشته باشید :

  • در انتخاب پزشک جراح خود نهایت دقت را به کار بگیرید. و از مشاوره های پیش از عمل بهره ببرید.
  • عمل جراحی بینی گوشتی باید مطابق با سایر اجزای صورت شما انجام بگیرد تا در نهایت فرم صورت شما زیبا و طبق استاندارد های زیبایی باشد.
  • داشتن توقع و تصویری منطقی از آنچه که در نظر دارید در جراحی شما پیاده شود به شما کمک میکند تا شکل و اندازه ی بینی شما به شکل معقول و درستی تغییر پیدا کند.
  • شما باید بدانید یک جراحی بی نقص بینی میتواند به اصلاح بقیه ی اجزای صورت شما کمک کند ، پس در انتخاب پزشک متخصص خود نهایت دقت خود را به کار بگیرید.

مراقبت های بعد از جراحی بینی

  • داشتن ورم ، کبودی و درد خفیف پس از عمل جراحی بینی مسئله ای طبیعی است و تدریجا مرتفع می گردد لذا نباید از این اتفاق نگران باشید.
  • می توانید جهت کاهش تورم بینی و کبودی اطراف چشم ، از کمپرس یخ استفاده نمایید.
  • پس از جراحی بینی ، پزشک شما داروهایی را برایتان تجویز می نماید که باید در مصرف به موقع آن ها دقت کنید و تا اخر داروها را به مصرف برسانید.
  • در صورت مواجهه با درد می توانید جهت التیام آن از مسکن های تجویز شده توسط پزشک معالج خود استفاده نمایید.
  • تا ۲ هفته بعد از عمل بینی ، استعمال سیگار و سایر دخانیات نظی قلیان و همچنین مصرف مشروب ممنوع می باشد چرا که در روند بهبودی خلل ایجاد می نمایند.
  • طی هفته اول که جراحی بینی انجام داده اید از خندیدن زیاد و صحبت کردن به مدت طولانی خودداری کنید.
  • تا چند مدت از شنا کردن امتناع نمایید.
  • از خیس شدن گچ یا اسپلینت ( محافظ بینی ) خودداری کنید.
  • حداقل به مدت ۲ ماه بعد از جراحی بینی استفاده از هر گونه عینک طبی و آفتابی ممنوع می باشد و در صورت لزوم می توانید از لنزهای تماسی استفاده نمایید.

بیماران با رعایت صحیح مراقبت های ذکر شده می توانند به نتایج بهینه ای از جراحی بینی دست یابند و همچنین دوران بهبودی خود را به خوبی سپری نمایند.

بوتاکس اصفهان
بلفاروپلاستی اصفهان
هایفوتراپی اصفهان
لیست مطب و مراکز پوست مو و زیبایی برای تزریق ژل در اصفهان

مقالات پیشنهادی مرتبط:

سایت های مفید پزشکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید